Bestratingen

De juiste sfeer, ook in de toekomst

Hellings Tuinen is ook specialist op het gebied van bestrating. Bestrating vormt een essentieel onderdeel van uw tuin. Er is een grote diversiteit aan patronen en steensoorten, die uw tuin de juiste uitstraling geven.

Bestratingsontwerp
Het bestratingsontwerp wordt in overleg gemaakt. Het bestratingsontwerp kan onderdeel zijn van een volledig tuinontwerp, maar ook op zichzelf staan. In een afspraak bespreken we uw wensen en behoeften en nemen we de mogelijke opties door. Uiteraard wordt in het ontwerp altijd de natuurlijke omgeving betrokken.

Materiaalkeuze
Hellings Tuinen helpt u graag bij de keuze van het materiaal. Voor een juiste keuze, ook op de lange termijn, is het belangrijk om de eigenschappen van de steensoort te kennen.

Uitvoering
Niet alleen het ontwerp, maar ook de bestrating zelf kan door Hellings Tuinen worden uitgevoerd. Wij staan garant voor een nette en nauwkeurige uitvoering. Dat houdt ondermeer in dat oude tegels en grond worden afgevoerd en nieuw zand wordt aangebracht. Op die manier heeft u nergens omkijken naar.