Tuinen

Een mooie tuin maar ook praktisch

Bij Hellings Tuinen kunt u terecht voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin. Maar ook onderhoud en tuinrenovatie behoren tot de mogelijkheden.

Tuinontwerp
Wij vinden het belangrijk dat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook praktisch. In een eerste afspraak bespreken we uw wensen en behoeften en nemen we de mogelijke opties door. Op basis van deze inventarisatie wordt er een schetsontwerp gemaakt. In een tweede gesprek worden eventuele wijzigingen in overleg aangepast. Wanneer het ontwerp definitief is, volgt een beplantings- en bestratingsplan.

Tuinaanleg
Het aanleggen van een tuin kost tijd. Hellings Tuinen neemt dit werk graag voor u uit handen. We maken een duidelijke planning, zodat de overlast voor u wordt beperkt. Uiteraard verzorgen wij ook de materialen, zoals zand, planten, bestrating, apparaten en gereedschap. Zo hoeft u alleen maar te genieten van uw nieuwe tuin.

Tuinonderhoud
Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Wij kunnen uw tuin volledig voor u onderhouden, of u ondersteunen in het (zware) tuinonderhoud. U kunt hierbij denken aan volledig onderhoud op basis van een jaarcontract, losse snoeibeurten, het winterklaar maken van uw tuin, maaien, het verwijderen van onkruid en het ruimen van blad.

Tuinrenovatie
Het is ook mogelijk om (een deel van) uw huidige tuin aan te passen. In een afspraak bespreken we welke elementen en planten u graag wilt behouden en wat uw wensen en behoeften zijn. Met een renovatie wordt uw tuin weer als nieuw, maar bespaart u de kosten van een volledig nieuw tuinontwerp.